Снимка PexelsСъществува възможност пари от фонда на ЕС за възстановяване след

...
Снимка PexelsСъществува възможност пари от фонда на ЕС за възстановяване след
Коментари Харесай

Според доклад: Италианската мафия се възползва от пандемията от новия коронавирус

Снимка Pexels

Съществува възможност пари от фонда на Европейски Съюз за възобновяване след пандемията да се озоват в ръцете на мафията.

Италианската мафия се възползва от пандемията от новия ковид, с цел да усили незаконните си действия. Това се споделя в отчет на италианската Дирекция за следствие на дейностите на мафията, представен от ДПА.

Според данни от първата половина на 2020 година мафиотите постоянно са оказвали финансова поддръжка на фамилии и компании, които са в тежко състояние поради провокираната от пандемията рецесия.

Тези хора в този момент може да бъдат " погълнати " от мафията или да се трансфорат в принадлежности за пране на пари, се споделя в отчета, който е бил показан на италианския парламент.

Калабрийската мафия Ндрангета да вземем за пример поддържа нуждаещи се като им заплаща за противозаконна работа и с това им основава психическа взаимозависимост от тази най-силна незаконна организация в Италия.

Освен това пораства незаконната активност посредством нелегално въздействие и измами в държавния бранш. Експерти предизвестяват и за опцията пари от фонда на Европейски Съюз за възобновяване след пандемията да се озоват в ръцете на мафията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР